Ubat Kuat Minyak Wildx Untuk Tahan Lama


"Adakah Anda Ingin Isteri Anda Puas Dalam Hubungan Seks"


Kini Telah Ada Minyak Kuat Yang Hebat! Daripada Kajian Klinikal 7 daripada 10 Wanita Tidak Puas Dalam Melakukan Hubungan Seks.

Kenapa? Ini Adalah Kerana Lelaki Gagal Bertahan Lama Serta Saiz Zakar Yang Kecil?

Anda Inginkan Kebahagiaan Dalam Rumahtangga?
Adakah Anda Masih Mencari Ubat Kuat yang POWER?
Anda Ingin Menjadi Lelaki Sejati?


Daripada : Falah Online
Tarikh :
Per : Ubat Kuat/ Minyak Kuat Pilihan Para Lelaki

Salam sejahtera sahabatku,

Adakah anda seringkali menghadapi masalah kurang keyakinan setiap kali anda bersama pasangan anda? Sehinggakan anda sukar untuk sentiasa kekal bertahan lama? Atau anda rasa malu dengan saiz zakar anda?

Bukan rahsia lagi kenapa keinginan untuk memiliki zakar yang lebih besar dan panjang menjadi keutamaan bagi majoriti lelaki dewasa dalam masyarakat dunia hari ini. Ini dapat dibuktikan dengan lambakan pelbagai produk untuk membesar dan memanjangkan zakar di pasaran sekarang. Tetapi adakah anda betul-betul tahu apa yang anda perlukan ? Atau anda sanggup mempertaruhkan kelelakian anda untuk memperolehi kesan jangka pendek tanpa memikirkan akibatnya.

Kajian daripada syarikat Durex Condoms, Amerika membuktikan bahawa :
- Lebih 75% drp wanita di dunia mahu zakar yg besar & panjang
- 2 drp 3 wanita di dunia tidak berpuas hati dgn saiz zakar pasangan mereka
- 88.7% drp lelaki di dunia akan menambah saiz zakar dgn pelbagai cara

Anda suka atau tidak, lelaki dengan zakar lebih besar akan lebih berkeyakinan dan selesa dengan tubuh mereka. Mereka juga kurang merasa malu ketika menanggalkan pakaian untuk bersama dengan pasangan. Naluri semulajadi wanita juga lebih cenderung untuk mendapatkan lelaki dengan saiz zakar yang besar dan panjang, sepadan dengan keperluan mereka.

Ubat Kuat Yang Menajadi Kegilaan Lelaki?

Di atas sebab-sebab ini, 98% lelaki di dunia akan mencari produk untuk membesarkan zakar yang betul-betul berkesan tanpa menghiraukan samada ia selamat atau tidak untuk digunakan. Mereka juga dibebankan dengan masalah kewangan sekiranya produk itu mahal dan perlu digunakan sentiasa. Contohnya seperti pengambilan pil, penggunaan pam vakum, penis plug, penis ring dan lain-lain lagi. Lagipun, semakin produk-produk tersebut diamalkan, prestasi zakar mereka akan semakin menurun hingga menyebabkan penyakit mati pucuk.

Saya ingin berkongsi satu rahsia dengan anda sekiranya anda mengalami masalah untuk bertahan lebih lama, mati pucuk, inginkan zakar lebih keras dan tegang semasa 'bersama pasangan', serta inginkan zakar lebih panjang dan lebih besar.

Anda telah menemui suatu PENEMUAN Terbaik untuk Lelaki Sejati. Untuk membantu anda mencapai saiz zakar yang diingini dengan cara yang paling berkesan, selamat dan menjimatkan. Hasil yang anda perolehi dengan penggunaan Wild X akan kekal dan anda tidak perlu lagi bergantung kepada produk-produk Ubat Kuat lain untuk membantu menguatkan zakar anda.

Tahukah anda? Kajian menunjukkan wanita memilih lelaki yang mereka suka bukan hanya berdasarkan rupa paras semata-mata. Mereka memilih lelaki yang mereka rasakan ada sifat kelelakian yang kuat. Dan sekarang anda bertuah kerana dengan Minyak Kuat Yang Hebat dan anda sudah boleh membuat mana-mana isteri anda puas setiap kali BERSAMA dengan anda.

Kajian juga menunjukkan bahawa, masalah seksual lelaki perlukan rawatan ZAKAR terlebih dahulu, bukannya dengan memakan UBAT KUAT dan terus bersama Isteri anda!!! Dengan minyak ajaib Wild X, anda boleh menampakkan kesan dalam masa 2-3 hari penggunaannya. Keajaiban yang anda akan alami adalah, Zakar anda tidak perlukan rangsangan kerana ianya akan terangsang dengan sendiri setelah anda menggunakan minyak Wild X. Hebat bukan?



Ubat Kuat

Satu Penemuan Yang Heboh Diperkatakan Tentang kelebihan Minyak Wild X!


Apakah kelebihan dan manfaat menggunakan Minyak Kuat Wild X?


Membesarkan saiz batang zakar
Membesarkan saiz kepala zakar
Menambahkan kekerasan batang zakar
Mempercepatkan zakar mengeras
Mencegah Pancutan pra-matang
Mencegah gejala cepat layu
Melambatkan pancutan air mani
Zakar tetap keras selepas pancutan
Mampu mengulangi beberapa kali
Meningkatkan keyakinan untuk bersama
Suci, diperbuat daripada herba tradisional
Tiada kesan sampingan kepada suami
Tiada kesan sampingan kepada isteri




Ubat Kuat dan Minyak Wildx?

Wild X diadun daripada ramuan akar-akar kayu, herba rahsia, minyak bijan dan pelbagai bahan istimewa didalam formula yang telah terbukti berkesan turun temurun ini dan juga terbukti secara klinikal mengalami kekerasan yang luar biasa. 

Walaupun kegunaan utama Wild X adalah untuk membesarkan dan memanjangkan zakar namun begitu komen yang diterima daripada pelanggan kami yang mengatakan bahawa kekerasan zakar mereka adalah jauh lebih hebat selepas menggunakan Wild X. 

Ini disebabkan oleh salah satu herba didalam WildX yang bertugas sebagai agen yang melancarkan peredaran darah dikawasan zakar pengguna. Terdapat pelbagai lagi yang mampu Wild X lakukan untuk anda!  Yang Pastinya, Kandungan  Minyak WildX adalah dijamin SUCI.

Ubat Kuat Yang Berkesan Mampu Menjadikan Anda Seorang Lelaki yang hebat!



Testimoni Hebat Pengguna WildX


(1) Cikgu Ahmad, 48 tahun
Saya menghadapi masalah pada saiz zakar. Ianya terlalu pendek dan agak kecil. Saya telah mencuba pelbagai jenis krim, minyak urut, pil untuk membesarkan zakar (termasuk Vimax), pam vakum dll, tetapi tidak memberi kesan. Telah ribuan ringgit saya laburkan, semuanya hampa.

Tetapi setelah menggunakan Minyak Urut Wild.X, masalah ini telah berjaya diatasi walaupun saya sudah berusia. Malah, selain memperolehi saiz zakar yang lebih besar dan panjang, zakar saya juga lebih tegak, lurus, keras dan saya mampu bertahan lebih lama semasa bersetubuh. Yang lebih menguntungkan, harga Wild.X yang amat murah (RM50 sahaja untuk 30ml), jika saya tahu tentang Wild.X lebih awal, kan bagus ...

(2) Naufal, 17 tahun
Saya merupakan peminat setia Minyak Urut Wild.X dan telah menggunakannya sejak tahun 2007 lagi. Rakan-rakan asrama saya sering mempermainkan saya kerana bertubuh kecil dan kurus. Lebih teruk lagi, mereka juga mentertawakan saiz zakar saya yang kecil.

Tetapi sekarang, saya memiliki 'kelelakian' yang paling hebat di antara mereka walaupun bertubuh kecil. Bukan saja saiznya menjadi sangat besar dan panjangnya mencapai 6.5 inci, ia juga amat keras dan bertenaga semasa 'teransang'. Tidak sia-sia saya mengamalkan Minyak
Urut Wild X

(3) Bahrin, 32 tahun
Panjang zakar saya memang telah memuaskan 5.3 inci. Tetapi, masalah saya berkahwin dengan wanita barat selepas kami menuntut di U.K. Agak sukar bagi saya memuaskan isteri saya dengan saiz asal zakar saya. Saya telah mencuba pelbagai alat, pam, pil dan minyak, tiada perubahan atau amat sedikit kesannya. Ada yang kesannya hanya sementara, tetapi kesan sampingannya amat memeritkan

Setelah mencuba Minyak Urut Wild.X, terdapat perubahan yang ketara dari segi potensinya dan saiz juga kelihatan seakan makin mengembang. Akhirnya, setelah 8 bulan menggunakannya, saiz zakar saya telah mencapai 7 inci sekarang.

(4) Testimoni Daripada Blog Pengguna
Saya dikesan menghadapi tekanan darah tinggi sejak 1978 iaitu ketika baru berusia 25 tahun. Bersabit dengan masalah tersebut saya dinasihatkan supaya mengambil Metoprolol Tartate pada kadar 300mg (2 kali sehari dengan setiap pengambilan 150mg). Menurut kajian perubatan sebagaimana yang diberitahu oleh doktor, pengambilan dadah berkenaan dalam tempoh yang lama boleh mengakibatkan seseorang lelaki menghadapi masalah kekurangan tenaga seks. Pada 1999 saya telah diserang angin ahmar (stroke) ketika berumur 46 tahun sehingga menyebabkan sebahagian badan jadi lumpuh. Walau bagaimanapun tenaga seks saya masih boleh bertahan tetapi ‘cepat tewas’ biarpun zakar masih tegang. Saya merasa kasihan kepada pasangan (isteri) bila mendapati dia seperti tidak puas dan ini menyebabkan saya rasa bersalah. Selepas mengamalkan WildX selama 3 hari didapati ada perubahan kerana saya boleh bertahan dalam tempoh yang agak lama dan dapat memuaskan pasangan. Alhamdulillah. Saya bertekad untuk terus menggunakannya. Bagi mereka yang menghadapi masalah seperti saya jangan ragu-ragu mengamalkan WildX. (Lelaki Melayu).

Artikel ini dipetik dari
http://asalbayu-bangkitsemula.blogspot.com/2008/10/wild-x.html

(5) En.M, Melayu, 43 tahun, JKR Alor Star
Setelah dinasihatkan oleh En.Muhammad, saya telah berpuas hati dengan kepanjangan alat kelamin saya. Walaubagaimanapun, saya perlu menambah saiz lilitannya serta meningkatkan prestasinya secara maksimum kerana menghadapi masalah dalam kesihatan seksual. En.Muhammad juga menasihatkan saya agar mengelakkan daripada mengambil ubat-ubatan yang bersifat sementara tetapi akan merosakkan buah pinggang secara perlahan.

Saya mencuba Wild-X, minyak urut berasaskan herba semulajadi yang juga dijampi oleh En.Muhammad sendiri sebagai langkah pertama untuk memulihkan masalah lemah tenaga batin saya. Setelah 1 minggu mengamalkannya, ternyata banyak perubahan yang memeranjatkan saya. Antaranya :
- Batang zakar saya lebih keras berbanding dahulu
- Kelihatan banyak urat-urat timbul pada batang zakar
- Zakar saya kembali sihat & aktif seperti waktu muda dulu
- Air mani saya lebih lambat terpancut berbanding sebelum
- Kemaluan saya masih lagi keras walaupun sudah 'muntah'
- Boleh mengulangi persetubuhan bersama isteri utk beberapa kali
- Isteri saya sering ingin bersama. Saya juga lebih yakin & bersedia

(6) Mr.S, Cina, 29 tahun, Businessman, Alor Star
I think, I had nothing problem in sex with my girlfriend. But my best friend, En.Muhammad gave one bottle Wild-X untuk I cuba. Saya cubalah, FOC ma..
After I cubanya untuk 3 hari, I realized that :
- My ejaculation ketara lebih lambat
- My penis size & panjangnya makin bertambah
- My girlfriend & I get more closed than b4 & always wanna do ...

Selepas 3 bulan, dah habis 1 bottle tu. When I ask him again, not free of charge anymore, ha ha ! But I still get discount as his best friend. Why don't u try, it's really great Malays Sexual Health Product I'd never met b4. Tq my Wild-X

(7) Student Glamour 2006, Melayu, 18 tahun, Pelajar UUM, Sintok
Saya ni muda lg sebenarnya, tapi dek' banyak melancap ( onani ), saya hadapi masalah cepat pancut & mudah lembik. Takut jugak la, nanti nak kahwin macam mana ? Malu la kat awek yang bakal jadi bini nanti. Banyak dah try macam-macam minyak. Minyak lintah, minyak belut, minyak belacak & mcm2 lg la.. Cuma minyak petrol sj x try lg. Tapi x menjadi jugak..

Saya try order sebotol Wild-X, mana tau kot-kot mujarab. Baru guna hari pertama ( pagi, lepas bangun tidur ) Time dengar kuliah dlm pkl 10 tu, rasa 'dia' berdenyut-denyut, macam ada 'karan'. Pas tu, malam tu urut lg utk kali ke 2 ( sblm tidur ) Pagi esok, bila bangun tidur, 'dia' terpacak & keras, heran jugak coz dah lama x jadi mcm tu. Lepas 7 hari guna Wild-X, saya try melancap utk test power, resultnya mmg best ( x leh habaq la ) Saya mmg pueh hati dgn Wild-X ni, dah tu bahan-bahan x campur unsur binatang, boleh bawa sembahyang & x yah risau klu tkena kat pakaian. Try la sendiri klu nak tau..

(8) Mat, Melayu, 42tahun, Pulau Langkawi, Kedah
Saya ada masalah nak bermain lama dengan isteri saya & zakar saya tidak keras sepenuhnya. Ini menyukarkan isteri saya mencapai kepuasan semasa hubungan seks.

Selepas 1 minggu mencuba Wild-X, kesannya amat menakjubkan sehingga zakar saya kembali bertenaga malah lebih hebat berbanding sewaktu muda-muda dulu. Batang zakar saya juga sangat keras dan besar dan panjangnya juga turut bertambah. Memang puas hati !
Hebat Sanga


Jangan Tangguh Lagi..Ramai Pengguna Wild-x mengatakan produk Wild-x lebih hebat daripada Vimax yang jauh lebih mahal harganya! 

Jadi, sebelum anda beli produk vimax, pastikan anda guna wild-x dahulu! Ataupun sesiapa yang pernah guna produk vimax dah berbotol-botol, tapi belum nampak kesannya..anda perlu tahu kehebatan wild-x ini!





Ubat Kuat
RM60
Kini RM50 Sahaja!

Beli 2 Botol  : RM90.00
Beli 3 Botol : RM130.00


(Harga Ini adalah Untuk Pembelian dan Penghantaran Dalam Malaysia Sahaja, untuk Singapura dan Brunei, harga adalah seperti di bawah)



Kaedah Penghantaran Secara Pos Laju!
Dijamin Sampai Dalam 2-3 hari bekerja

Kos Penghantaran adalah PERCUMA!!!
(Penghantaran Percuma Dalam Malaysia Sahaja)

Beli Sekarang!!!

Anda Boleh Membuat Pindahan Wang Ke Akaun Saya


Anda Juga Boleh Membuat Pembayaran Menggunakan Kad Kredit

Kaedah Bayaran yang Mudah & Selamat
Pilih Ikut Keselesaan Anda

Maybank (Falah Online)

562-339-401-832

CIMB (Falah Online)

1239-0000-331-100



Urusniaga Dengan Kad Kredit Adalah Dalam Ringgit Malaysia (RM)
(Termasuk Caj Perkhidmatan)
  
Pembeli Malaysia
                                   

Brunei dan Singapura
(Termasuk kos Penghantaran)

Selepas bayaran, sila berikan maklumat berikut:
  1. Nama.
  2. Alamat.
  3. Nombor telefon.
  4. Tarikh dan masa bayaran.
  5. Bank
  6. Jumlah bayaran.
Maklumat yang lengkap akan memudahkan proses penghantaran pesanan.

Maklumat boleh dihantar melalui (pilih salah satu sahaja):

Emel:  tipslelaki@gmail.com
No Telefon 013 - 2828 286

Terima kasih atas pembelian.



P.S: Anda tidak akan jumpa minyak ajaib ini di pasaraya atau kedai ubat melainkan melalui laman web ini sahaja. Oleh itu usah bazirkan masa anda mencari disetiap kedai atau farmasi.
 

Cara Penggunaan Faedah Wild-X Keistimewaan  Blog  Lelaki

Ubat Kuat